Skip to main content
Proplasticpartner Oy

Muovituotteet

Proplasticpartner Oy

Kestävien muovituotteiden valmistus

Jaa tämä artikkeli

Valmistamme kestomuovituotteet laadusta tinkimättä. Mittatarkkojen osien laatu on tasaista aina ensimmäisestä tuotteesta viimeiseen saakka. Toimitamme valmiit tuotteet asiakkaillemme tarvittaessa hyvinkin nopeasti, myös pienemmissä tilauserissä. Käytämme valmistuksessa korkealaatuisia raaka-aineita ja rouhimme tuotannosta ylijäävät hukkapalat, jotka hyödynnämme uudelleen raaka-aineena.

Arkisin kolmessa vuorossa toimiva tuotantomme on pitkälle automatisoitu. Ammattitaitoinen henkilöstömme valmistaa tuotteita yli 20 ruiskupuristuskoneella, joiden sulkuvoima on 20 - 420 tonnia. Ruiskupuristamamme tuotteet ovat pääasiassa pienehköjä, noin 1 – 1000 gramman painoisia. Vuosittain tuotannossamme vaihtuu yli 1000 muottia. Näin saamme ajettua piensarjat nopeasti, kustannustehokkaasti ja kilpailukykyisin hinnoin.

1000 +
muottia
20 +
konetta

Joustavaa palvelua muovituotteiden koko valmistusketjussa

Valmistuksen lisäksi kasaamme, pussitamme, painatamme, personoimme pakkaukset asiakkaiden logoilla ja lisäämme viivakoodit. Samassa paikassa mahdollisimman pitkälle jalostetut tuotteet tulevat edullisemmiksi kuin tuotteet, jotka lähetetään eri paikkaan jatkojalostukseen. Samalla säästyy aikaa ja logistiikakustannukset pienenevät.


Muovituotteiden muotoilu, muottien suunnittelu ja hankinta

Valmistamme muovituotteet aina asiakkaan omilla muoteilla. Valmistuksen lisäksi meiltä löytyy osaamista tuotteen muotoiluun sekä tuote- ja muottisuunnitteluun. Autamme mielellämme oikeanlaisen muotin suunnittelussa ja hankinnassa.

Laatu- ja ympäristöjärjestelmät ohjaavat toimintaamme

Toimintaamme ohjaa ISO 9001 -laatujärjestelmä ja ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä sekä huolella hiotut tuotantoprosessit, jotka palvelevat ajoittain hyvinkin nopeasti muuttuvia asiakastarpeita. Yrityksellemme on räätälöity oma, joustava toiminnanohjausjärjestelmä.