Skip to main content
Proplasticpartner Oy

Tietoa meistä

Proplasticpartner Oy

Yli kolmekymmentä vuotta Plastic Knowhowta

Jaa tämä artikkeli

Tietotaitomme muovista eli Plastic Knowhow on karttunut jo reilun kolmenkymmenen vuoden ajalta. Uteliaisuus, ennakkoluulottomuus ja ongelmien ratkaisukyky ovat luoneet yhtiömme vankan pohjan jo edeltäjämme Taitomuovi Oy:n ajalta. Yksi vahvuuksistamme on kyky yhdistää erilaisia muovimateriaaleja ja luoda uusia, kestäviä ratkaisuja eri teollisuudenalojen tarpeisiin.

Vaikka olemmekin yrityksenä pieni, meillä on asiakkaina niin suuria kansainvälisiä pörssiyhtiötä kuin pieniä kotimaisia yrityksiä. Molemminpuolinen luottamus ja avoin vuoropuhelu asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa on meille tärkeää. Teemme sen mitä lupaamme ja lupaamme vain sen, minkä pystymme tekemään. Tavoitteenamme on olla haluttu yhteistyökumppani ja työnantaja, joka levittää positiivisuutta ympärilleen.

Meillä yrittäjillä on vetovastuu Proplasticpartnerissa

Okko Mikkonen

Olen Okko Mikkonen, yrittäjä, vuonna 1971 syntynyt upseeriperheen kasvatti ja isänmaallinen reservin upseeri Valkealasta. Valmistuin materiaalitekniikan insinööriksi Mikkelin Ammattikorkeakoulusta vuonna 1997 ja siirryin muovialalle lähes suoraan koulunpenkiltä, joten alan kokemusta olen ehtinyt kerryttää jo yli kaksikymmentä vuotta. Vapaa-aikaani vietän intohimoisesti ravihevosten parissa ja tästä harrastuksesta ProHoof-hevosenkengän tarina alkoi.

Miia Jäntti

Olen Miia Jäntti, yrittäjä, syntynyt Joensuussa vuonna 1984. Sen jälkeen yrittäjäperheeni tie vei muutaman mutkan kautta Kausalaan. Valmistuin Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta tradenomiksi vuonna 2007 ja aloitin iltatyöt muovialalla viimeisen opiskeluvuoden ohella. Päivitin osaamistani Vantaalla Metropoliassa vuonna 2015, jolloin suoritin ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon hankintojen koulutusohjelmassa. Työajan ulkopuolella minut tavoittaa parhaiten tanssikoululta tai joogastudiolta.