Proplasticpartner Oy

Palvelut

Proplasticpartner Oy

Alihankinta ja lisäpalvelut

Jaa tämä artikkeli

Me toimimme teollisuuden alihankintayrityksenä ja käytämme myös alihankintaa osana tuotantoprosessiamme. Käytämme omassa tuotannossamme Eco Solvent Printeriä, ultraäänihitsauslaitetta ja 2K-tuotteiden valmistuksessa Babyplast-ruiskutusyksikköä. Lisäksi kauttamme saat kattavat lisäpalvelut kuten koneistus, lasermerkkaus ja tampopainatus, joissa hyödynnämme alihankintaverkostomme osaamista.

Innovaatiot ja uuden suunnittelu

Teemme tuotekehitystä ja uusien tuotteiden innovointia omissa tiloissamme. Käytämme suunnittelussa ammattitason 3D-tulostinta, 3D-skanneria ja 3D-mallinnusohjelmaa, joilla voimme testata erilaisia rakenteita, materiaalia ja valmistaa yksittäisiä protokappaleita.

Jos yritykselläsi on dokumentoimaton tuote, se voidaan skannata ja siirtää 3D-tiedostoksi (reverse engineering).


Personointi elintarvikekäyttöön hyväksytyillä painoväreillä

Valmistamme myös personoituja kestomuovituotteita, esimerkiksi mukeja, asiakkaan haluamalla kuvalla tai logolla, jotka painetaan elintarvikekäyttöön hyväksytyillä painoväreillä.

Meidän Eco Solvent Print -painokoneella saadaan mukiin painettua edistyksellisesti kuva tai logo kaarevan pinnan muotoja myötäillen.

Painokone soveltuu muidenkin muovituotteiden personointiin kuten terveystuotteisiin, henkilökohtaiseen hygieniaan tarkoitettuhin tuotteisiin sekä lääkinnällisiin laitteisiin ja pakkauksiin.  

Hybridituotantoa ruiskuvalun rinnalle

Pitkän tähtäimen suunnitelmissa haluamme innovatiivisesti kehittää ruiskuvalun rinnalle 3D-tulostusta lisäävässä valmistuksessa (additive manufacturing), joka mahdollistaa yksilöllisen hybridituotannon.


Yhteystiedot

Niinimäentie 13, 47400 Kausala, Finland
VAT FI30131271


© Proplastic Partner Oy 2021.  Oikeudet muutoksiin pidetään.